"Apertor er et positivt bidrag"

Apertor arbeider for selskaper i vidt forskjellige bransjer.  Felles for kundene våre er at de alle anser vårt bidrag som verdifullt for deres positive utvikling.  Flere av våre kunder har brukt oss på fast basis i mange år.

Vi praktiserer konfidensialitet, og kundene blir derfor ikke presentert med navn på denne nettsiden. I møte kan vi gjerne komme inn på hva vi har bidratt med for de ulike selskapene – noe også våre kunder er komfortabel med.

Forskjellige bransjer

Apertor har arbeidet med mange typer selskaper, slik som innen;

Business Intelligence, sensorteknologi, it-utvikling, rapporterings- og budsjettløsninger, kontraktsadministrasjonssystemer, velferdsteknologi, VR/360-video, eiendomsrehabilitering, it-drift, CRM-løsninger, medisinteknisk service, møbelomtrekking for det profesjonelle markedet – og også andre bransjer med ulike produkter og tjenester. 

Vi kan ivareta markeds- og salgsprosessene systematisk og metodisk uavhengig av bransje.

Skal vi bli kjent med dere?

I Apertor vet vi hvordan hverdagen fylles opp med både interne og eksterne møter, møteforberedelser, personalsaker, reiser, messer og både nyttige og mindre viktige tidstyver. Markeds og salgsprosesser blir da gjerne utsatt, og nye utfordringer står for tur. Vekst etterlyses og vekst ønskes, men uten ressurser er det vanskelig å få til.

Kan vi hjelpe? Ta kontakt for en gjennomgang om vi kan bidra til deres suksess!