Konsulenttjenester

Apertor gjør ting anderledes. Vi gjennomfører salgs- og markedsprosessene, fremfor kun å gi råd om hvordan jobben kan gjøres.

  • Vi bistår fagspesialister med å få løsningene ut på markedet. Vi åpner dører, og når den gode kontakten er etablert på riktig nivå, og i rett fase, overlater vi gjerne prosessen til deres fagspesialister.
  • Vi kan være en midlertidig forsterkning der salgsavdelingen er overarbeidet.
  • Vi hjelper selskaper der det ikke finnes noen dedikert salgsressurs.

Flere års erfaring

Apertor har mange års erfaring med salg og markedsbearbeiding, av vidt forskjellige konsepter og løsninger, både i Norge og internasjonalt. For noen selskaper er det ikke rom for en full salgsstilling, derfor bruker mange av våre kunder oss én dag per uke.  
 
Vi har erfaring med, utvikling av markedsmateriell, utførelse av salgsprosesser, og kontraktsforhandlinger frem til avtaleinngåelse.

Langsiktige relasjoner

Vi konseptualiserer budskapet til ditt firma, slik at det skal nå frem til riktig nivå. Enten det er toppledere eller mellomledere hos dine nye kunder som skal nås
 
Ved å bygge nødvendig tillit og langsiktige relasjoner, gjennomfører vi prosessene på en måte som dine potensielle kunder vil finne positivt.

Produktive fra første dag

Vi fremstår som en del av bedriften vi jobber for – både i presentasjon, kontaktinformasjon som epost og telefon.

For disse viktige prosessene er det lønnsomt og hensiktsmessig for våre kunder å ha Apertor i en deltidsstilling. Her kreves kvalitet og finesse, som fører til økte inntekter og trygg fremtid for bedriften og dens ansatte.

Våre erfarne konsulenter er produktive fra første dag.